Veld

K.V. Ready ’60 beschikt over twee eigen kunstgrasvelden met een clubhuis aan de Jagerstraat 9 te Roermond. Daar worden vrijwel alle verenigingsactiviteiten georganiseerd. Tijdens de zaalcompetitie spelen we de thuiswedstrijden in sporthal Jo Gerris. Het is echter ook mogelijk dat sommige thuiswedstrijden in sporthal de Donderberg worden gespeeld.

Beide accommodaties zijn voorzien van goede omkleedgelegenheden met douches. Ook is het clubhuis tijdens trainingen en wedstrijden altijd open.

Bij uitwedstrijden tijdens de veldcompetitie is het clubhuis ook de verzamelplaats en vertrekplaats voor uitspelende teams. Indien er geen thuiswedstrijden zijn, is het clubhuis ook niet open. De coaches en begeleiders van de teams hebben een sleutel van de poort, zodat je in ieder geval de fiets in de fietsenstalling kunt zetten.

Tijdens de zaalcompetitie wordt vertrokken vanaf sporthal Jo Gerris

K.V. Ready ’60 is voor een groot gedeelte zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van deze accommodaties. Wees daarom zuinig op ons materiaal en ruim na gebruik ook alles netjes op. We kunnen er dan nog jaren mee vooruit.