Grote Clubactie

Beste leden,

Onlangs hebben alle spelende leden vanuit het bestuur een lotenboekje ontvangen. We willen deze actie graag nog even bij jullie onder de aandacht brengen.

In het kader van onze visie Beleving, Binding en Bereidheid vragen wij als bestuur van Ready ’60 éénmaal per jaar een inzet aan onze spelende leden om mee te helpen onze vereniging financieel gezond te houden. Wij hopen dan ook dat jullie hieraan ruim gehoor willen geven. Per verkocht lot gaat er namelijk direct €2,40 naar onze clubkas.

Op 16 september zijn we gestart met de verkoop en het doet ons deugd te zien dat enkele van onze leden super fanatiek aan de slag zijn gegaan met de verkoop. Wij hebben al aan een drietal personen een extra lotenboekje mogen uitreiken.

Wij willen jullie vragen om zoveel als mogelijk de lotenboekjes van de grote clubactie nog deze week in te leveren. Dat kan bij je eigen trainer, dat kan in de doos in de kantine of bij ondergetekende.

Uiteindelijk hadden we graag ALLE boekjes (ingevuld of niet) terug voor het einde van deze maand. We zijn zeer benieuwd naar het resultaat wat we dit jaar samen hebben neergezet.

Mochten er vragen zijn neem dan contact op met Karin Selder.

Namens het bestuur willen wij alvast iedereen bedanken voor zijn of haar medewerking!

Met vriendelijke groet,

Karin Selder