Geef je op voor de side-events tijdens de Dameskorfbal Veldfinale

Op zondag 17 juni 2018 vindt de Dameskorfbal Veldfinale plaats. Dit hoogtepunt van het Dameskorfbal, wordt dit jaar gehouden op de kunstgrasvelden van Sportpark “De Wijher” in Roermond. De organisatie is in handen van korfbalverenigingen Roka uit Beesel en Ready ’60 uit Roermond.

De finales zullen gespeeld worden in de Hoofdklasse van de C-, B-, en A-jeugd, de Reserve Topklasse en Topklasse van de senioren. Net als voorgaande edities belooft het weer een sportieve dag te worden met het beste wat het Dameskorfbal te bieden heeft. Naast deze finalewedstrijden, worden er ook diverse leuke activiteiten georganiseerd waaronder een Beachkorfbaltoernooi en een korfbal clinic door Daan en Lotte van Montfort.

Je bent op deze dag van harte welkom om te komen kijken en deel te nemen aan de activiteiten. De entree bedraagt slechts €4,-. Voor het Beachkorfbaltoernooi en de clinic moet jij je wel nog even aanmelden:

Beachkorfbaltoernooi
Van 10:00 tot 14:00 wordt er een Beachkorfbaltoernooi georganiseerd. Hierbij wordt er in teams van 4 personen gespeeld op een veld van 24m x 12m. Van 10:00 tot 12:00 voor pupillen E en D en van 12:00 tot 14:00 uur voor aspiranten C en B. Per leeftijdsgroep kunnen maximaal 6 teams deelnemen. Teams kunnen zich aanmelden via: events@dameskorfbalfinale.nl o.v.v. teamnaam en contactgegevens (e-mailadres of telefoonnummer). Deelname op volgorde van aanmelding, vol=vol!

Clinic door Daan en Lotte van Monfort
Voor de jeugd in de klassen van E tot en met A, wordt er van 14:30 tot 15:30 een clinic gegeven door een paar echte korfbaltoppers. Lotte van Montfort (Speelster DSC 1 en voormalig speelster van Oranje onder 19) en haar broer Daan van Montfort (speelt momenteel in Oranje onder 19), zullen interessante, leerzame en handige tips geven, zodat jouw korfbalspel er weer een stapje op vooruit gaat. Geef je op via: events@dameskorfbalfinale.nl.