60 jarig Jubileumfeest

Jubileumfeest K.V. Ready'60 Roermond Flyer

Beste (Oud) Ready-leden / Relatie / Sponsoren /  / Gemeente-bestuurders en sportservices,

Korfbalvereniging Ready ’60 viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. Deze mijlpaal laten wij niet onopgemerkt voorbij gaan en willen dit vieren met een groots feest. Zonder de leden van Ready ’60 zouden we deze mijlpaal nooit bereikt hebben. Hiervoor willen wij jullie bedanken! Bij deze willen wij jullie uitnodigingen om hierbij aanwezig te zijn om samen met ons te proosten op dit jubileum.

Jullie zijn op zaterdag 25 juni 2022 van harte welkom op onze accommodatie:  ‘het kraaiennest’, Jagerstraat 9, 6042 KA te Roermond.

Wij willen voor alle leeftijden een leuke dag organiseren. Voor de jeugd organiseren wij een hele leuke jeugdactiviteit, deze duurt van 12.00 tot 15.00 uur. Bij deze activiteit is iedereen welkom. Dus neem vriendjes, vriendinnetjes, broers, zussen, neefjes en nichtjes mee!! Vanaf 15.00 uur begint de Reünie voor alle leden en oud-leden.

Ook hebben wij nog een vraag aan jullie. Mochten jullie oud-leden kennen, stuur hen dan deze mail vooral door.

Bovenstaand treffen jullie aan het dagprogramma met alle informatie en de officiële uitnodiging. Mochten jullie nog vragen hebben, horen wij het graag!

Hopelijk tot 25 juni!!

 

Vriendelijke groet,

De jubileumcommissie,

Ineke, Patty, Yaniek, Lieke, Ralph en Thom