Algemeen

Op zondag 23 juni 2019 vindt de Dameskorfbal Veldfinale plaats. Dit hoogtepunt van het Dameskorfbal, wordt dit jaar gehouden op de kunstgrasvelden van Sportpark “De Wijher” in Roermond. De organisatie is in handen van korfbalverenigingen Roka uit Beesel en Ready ’60 uit Roermond.

De finales zullen gespeeld worden in de Hoofdklasse van de C-, B-, en A-jeugd, de Reserve Topklasse en Topklasse van de senioren. Net als voorgaande edities belooft het weer een sportieve dag te worden met het beste wat het Dameskorfbal te bieden heeft. Naast deze finalewedstrijden, worden er ook diverse leuke activiteiten georganiseerd.

Op deze website zullen we je niet alleen op de hoogte houden van de vorderingen in de organisatie. We gaan ook bijhouden welke teams er in de race zijn voor de veldfinale(s)Als bekend is welke teams er mee gaan doen, zullen we ze ook gaan voorstellen op deze website. En op de dag van de finales houden we je op de hoogte over de prestaties van je favoriete team(s). 

Iedereen is van harte welkom om zijn of haar favoriete club/team/speelster(s) aan te komen moedigen.

Wij wensen de kanshebbende teams veel succes. We kijken er naar uit om de finalisten straks op sportpark “De Wijher” te mogen ontvangen.

Entree is €4,- p.p. – Pinnen is mogelijk

Afbeeldingsresultaat voor pinnen mag

Hieronder kunt u een sfeerimpressie van vorig jaar bekijken:

Informatie

Lees meer over de dameskorfbal veldfinale die op 23 juni gaat plaatsvinden in Roermond.

Lees meer
Programma

Benieuwd wat er allemaal te doen is? Lees hier meer over het programma.

Lees meer
Sponsors

Wij kunnen de damesfinale niet organiseren zonder onze sponsors!

Lees meer