Dameskorfbal Veldfinale – 23 juni in Roermond

09-02-2019

Op zondag 23 juni 2019 vindt de Dameskorfbal Veldfinale plaats. Dit hoogtepunt van het Dameskorfbal, wordt dit jaar gehouden op de kunstgrasvelden van Sportpark “De Wijher” in Roermond. De organisatie is in handen van korfbalverenigingen Roka uit Beesel en Ready ’60 uit Roermond.

De finales zullen gespeeld worden in de Hoofdklasse van de C-, B-, en A-jeugd, de Reserve Hoofdklasse en Hoofdklasse van de senioren. Net als voorgaande edities belooft het weer een sportieve dag te worden, met het beste wat het Dameskorfbal te bieden heeft. Naast deze finalewedstrijden, worden er ook diverse leuke activiteiten georganiseerd.

Terug naar nieuws
Informatie

Lees meer over de dameskorfbal veldfinale die op 23 juni gaat plaatsvinden in Roermond.

Lees meer
Programma

Benieuwd wat er allemaal te doen is? Lees hier meer over het programma.

Lees meer
Sponsors

Wij kunnen de damesfinale niet organiseren zonder onze sponsors!

Lees meer