B1 TOPPERS

Even een berichtje van een oprecht trotse coach. We hebben met z’n allen een hele mooie prestatie neergezet. We spelen eerste jaars B en zijn gestart met een basisteam van 8 en 4 nieuwe spelers. Dat betekend voor allemaal, dat we hebben moeten wennen, kijken, zoeken, aftasten, elkaar leren kennen. Noem maar op. Alles wat verandering met zich meebrengt.

Ik wil de hele groep een mega groot compliment geven. Voor jullie aanpassingsvermogen, flexibiliteit,  doorzettingsvermogen en inzet van de afgelopen periode. Vanaf dat we gestart zijn heb ik geen onvertogen woord gehoor en hebben jullie alle twaalf de schouders eronder gezet.

Goede trainingsopkomst, super inzet tijdens de wedstrijden, elkaar positief coachen. Alles heb ik de afgelopen weken terug gezien. Hoe mooi is het dan dat we dat met een kampioenschap mogen bekronen.
Helaas hebben we het afgelopen zaterdag niet meteen kunnen vieren doordat we niet helemaal compleet waren door o.a. het invallen in andere teams, maar dat houden jullie tegoed. Want zo’n teamprestatie is het vieren meer dan waard.

Indy, Mayke, Daphne, Rebecca, Dominique, Evie,  Layla, Tycho B., Ramon, Wout, Tycho J.en Thomas Ik ben apetrots op jullie.

Op naar een net zo mooi zaalseizoen. Ik heb er zin in !

Groetjes,

Karin